2016. január 21., csütörtök

A GANODERMÁS KÁVÉ TITKAI

A kávézás a hozzá fűződő élvezeti értékek mellett számos vita témája is azzal,hogy kedvező hatásai mellett a kávé fogyasztás károkat okoz a szervezetünkben, fokozza a szervezet elsavasodását, a kávénak magas a koffein tartalma, ezért kerülni kell a rendszeres fogyasztását. A szervezetre gyakorolt negatív hatásokat csak fokozza, hogy a tömegtermeléssel készült kávék minősége meg sem közelíti a minőségi kávét! 
Az emberek döntő többsége nem tud leszokni a kávézásról, és a próbálkozások során elvonási tünetek (fejfájás, feszültség, stb.) jelentkezhetnek!

MEGPRÓBÁLT MÁR LEMONDANI A KÁVÉ IVÁSRÓL?

Ha a válasza hozzám és az emberek többségéhez hasonlóan NEM, egy percig se aggódjon, van megoldás!

A MEGOLDÁS AZ EGÉSZSÉGES KÁVÉ!

Amikor egy csésze italban a tökéletes, 100%-os Arabica kávé és a Ganoderma Lucidum gyógygomba  kedvező élettani hatásai egyesülnek! 

AZ EGÉSZSÉGES KÁVÉ TITKA A GANODERMA LUCIDUM!

A ganoderma lucidum egy gyógygomba, magyar nevén Pecsétviaszgomba. A  különlegessége abban áll, hogy rengeteg hatóanyagot tartalmaz, amire szervezetünknek nagy szüksége van! Évezredes tudás, tapasztalat alakította ki, hogy ez a gyönyörű gyógynövény hogyan állítható az emberek szolgálatába!

A GANODERMA LUCIDUM 
LEGISMERTEBB HATÁSAI  

                                               

Ha a kávézás a napi rutinja része a DXN ganodermás kávéval nem kell leszoknia róla, sőt az egészséges életmódjának egyik aktív szereplője lesz! 


Kérjen visszahívást,  meghívom egy személyes konzultációra és egy csésze DXN kávéra!   

 Részletesen megismerkedhet termékeinkkel 

DXN kávé és egyéb termék kínálat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése