2016. június 10., péntek

Kedves  Kávékedvelő! 
                          
Engedje meg, hogy néhány percben bemutassak egy lehetőséget, amellyel a napi kávézás az egészségmegőrzés egyik élvezetes módja lehet az Ön számára is!  

A kávé méltán népszerű kedvező élvezeti értéke miatt.  Egyik legkedveltebb napi, örömteli rítusunk a kávézás. A reggeli ébredés, a munkaszünetek, üzleti tárgyalások, baráti összejövetelek, délutáni pihenés, stb., elengedhetetlen tartozéka egy-egy csésze zamatos illatos kávé!
Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják. A KÁVÉ hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag bántalom kialakulásának esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén is figyelmet érdemel. Serkenti a központi idegrendszer és szív működését, értágító, vérnyomást emelő hatású. A kávéban található klorogénsav epe és vizeletható. Mit szólna hozzá, hogy az említett jótékony hatásoknál többet is jelenthetne a kávézás. Örülne, ha a minden nap fogyasztott kávénk egyben az egészségünk megőrzésének egyik fontos eleme is lenne?

A DXN kávé erre nyújt Önnek lehetőséget! Kávéink bármelyik változatában a ganoderma gyógygomba jótékony hatását is élvezheti. A Ganoderma lucidum (pecsétviszgomba) egyre ismertebb és elismertebb gyógygomba. Széleskörű tapasztalatok, klinikai vizsgálatok állnak rendelkezésre, melyek a  gomba jótékony , egészségmegőrző hatásait igazolják. Közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns májvédő hatású gyógynövény! Megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukor szint elleni küzdelemben is.

A DXN kávék a legjobb minőségű bio ganodermát tartalmazzák, ezzel gondoskodva a kávézás öröme mellett az egészség megőrzéséről is. 
  

Egy-egy csésze kávé, amellyel  napi szinten az egészségéről is gondoskodni tud? 
Ennél kényelmesebb élvezetesebb módját nem ismerem a preventív egészségmegőrzésnek.

Ha érdeklődését felkeltettem részletesebben tájékozódhat:

de örömmel várom megkeresését személyes tanácsadásra
telefonon: 06 20 213 1591
e-mail:tothczereistvanne@gmail.com


Üdvözlettel:     

Tóth Czere Istvánné, Éva



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése