2015. október 28., szerda

Mindent tudunk a kávéról?


Mindent tudunk a kávéról?



Kávét minden nap fogyasztunk! Kipróbálunk sokfélét, ízben , erősségben. Ihatunk teljesen tiszta bio kávét, de ha nem figyelünk a poharunkba kerülhet tömegesen gyártott gyártott szintetikus anyagokat tartalmazó kávé is. Ezek a kávék több jellemzőjük alapján más- más megítélés alá esnek, de jellemző tulajdonságuk, hogy pozitív hatásai mellett savasító hatásúak. 

Van azonban olyan kávé, amely megőrizve a kávé pozitív tulajdonságait lúgosítanak. 

A ganodermás kávé titka


A DXN ganodermás kávé 100 %-os arabica kávé és  Ganoderma Licidum keverékében rejlik a titok.

Mi a ganoderma?


A ganoderma lucidum egy gyógygomba, magyar nevén Pecsétviaszgomba. A  különlegessége abban áll, hogy rengeteg hatóanyagot tartalmaz, amire szervezetünknek nagy szüksége van! Évezredes tudás, tapasztalat alakította ki, hogy ez a gyönyörű gyógynövény hogyan állítható az emberek szolgálatába!

A Ganoderma gyógygomba legismertebb hatásai:
·        Immunrendszer erősítés
·        rákos daganatok megelőzése,
·        kemoterápia és sugárkezelés mellékhatásainak csökkentése
·        vérnyomáscsökkentés
·        koleszterincsökkentés
·        vércukorszint csökkentés
·        májerősítés
·        általános roborálás

A DXN –nek az a csodálatos ötlete támadt, hogy ezt a csodálatos gyógynövényt adja a 100%-os prémium minőségű arabica kávéhoz. Ezzel a kávézó emberek tömegének teremtve meg a lehetőséget, hogy a kávézás öröme  mellett rendszeresen gondoskodjanak egészségük megőrzéséről is.
Hát nem fantasztikus, hogy van egy kávé ami a savasító hatás helyett egészséges lúgosító hatással segíti szervezetünket. Ebből lelki ismeretfurdalás nélkül ihatunk naponta több adagot is!


A DXN kávéba a BIO környezetben termesztett Ganoderma kerül a DXN saját telepeiről, a kávé előállítása gyógyszergyári körülmények között történik. A kávé és gomba tökéletes elegyének előállítása során instant por formájában kerül a tasakokba. Így a kávé bárhova magunkkal vihető, csak egy pohár forró víz szükséges hozzá. Ne higgye, hogy unalmas egységes kávéféleség van a palettán! Sokféle ízlést kielégítő választékból választhat! A magam részéről a Lingzhi Black kávét szeretem leginkább, de ez egy személyes választás.
Rengetegen vagyunk kávéfogyasztók, és most már lehetőségünk van egészségesen kávézni!
De azért vannak akik nem kávéznak! Nekik sem kell hiányolniuk a Ganoderma pozitív hatásait. A kisebbeknek és kakaóimádóknak  a COCOZHI áll rendelkezésre, de zöld teát is házasították Ganodermával!
A kávézás a napi rutinunk elengedhetetlen része! Most már tiszta szívvel ajánlható a kávé az egészséges életmód aktív szereplőjeként. Csak egy apró lépés a szokásainkban a DXN kávé választása, de hatalmas lépés az egészségünk megőrzésében!

Az egészség a legfőbb értékünk! 


Segíthetek? Keressen meg, egy kávé mellett beszéljük meg a részleteket!
Üdvözlettel:
Tóth Czere Istvánné, Éva

Kattintson:   www.egészségeskávé.com/kapcsolat








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése