2016. január 14., csütörtök

A Ganoderma kávé titkai!


A kávé vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb ital a világon, az emberek 83-85%-a kávézik rendszeresen! A kávézás a hozzá fűződő élvezeti értékek mellett számos vita témája is. Eltérő vélemények alakultak ki arról, hogy kedvező hatásai mellett a kávé fogyasztás károkat okoz a szervezetünkben, fokozza a szervezet elsavasodását, a kávénak magas a koffein tartalma, ezért kerülni kell a rendszeres fogyasztását. A szervezetre gyakorolt negatív hatásokat csak fokozza, hogy a tömegtermeléssel készült kávék minősége meg sem közelíti a minőségi kávét!
MEGPRÓBÁLT MÁR 

LEMONDANI A 

KÁVÉIVÁSRÓL?
Az emberek döntő többségének ez nem sikerül, és a próbálkozások során elvonási tünetek (fejfájás, feszültség, stb.) jelentkezhetnek!

MI A MEGOLDÁS?

A MEGOLDÁS
AZ EGÉSZSÉGES KÁVÉ, 

ahol egy csésze italban egy tökéletes Arabica kávé és a Ganoderma Lucidum kedvező élettani hatásai egyesülnek!
BEMUTATOM ÖNNEK

A GANODERMA LUCIDUMOT!

A ganoderma lucidum egy gyógygomba, magyar nevén Pecsétviaszgomba. A különlegessége abban áll, hogy rengeteg hatóanyagot tartalmaz, amire szervezetünknek nagy szüksége van! Évezredes tudás, tapasztalat alakította ki, hogy ez a gyönyörű gyógynövény hogyan állítható az emberek szolgálatába!
A GANODERMA LUCIDUM 
                             LEGISMERTEBB HATÁSAI 

Immunrendszer erősítés

• rákos daganatok megelőzése,

• kemoterápia és sugárkezelés mellékhatásainak csökkentése 

• vérnyomáscsökkentés

• koleszterincsökkentés

• vércukorszint csökkentés

• májerősítő

• általános roborálás














A DXN kávéba a BIO környezetben termesztett Ganoderma gomba és 100%-os arabica kávé tökéletes elegye gyógyszertári körülmények közötti előállítása során instant por formájában kerül a tasakokba. Így a kávé bárhova magunkkal vihető, csak egy pohár forró víz szükséges hozzá. Sokféle ízlést kielégítő választékból választhat! 
Ha a DXN-es kávézás a napi rutinunk része, az egészséges életmód egyik aktív szereplője lesz! Csak egy apró lépés az új kávé kiválasztása, de hatalmas lépés az egészségünk megőrzéséért!















Üdvözlettel:

Tóth Czere Istvánné (Éva)

• e-mail: tothczereistvanne@gmail.com

• tel: 06 20 213 1591 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése